Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si cu bani putini in 2011 si 2012

de Adela Simonescu 02 Aug. 2011 6588
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Majoritatea persoanelor care au talent antreprenorial si doresc sa il valorifice in 2011 si 2012 se vor orienta catre idei de afaceri mici, simple, clasice chiar, si desigur, demarabile cu bani putini. Asa se intampla cand ne confruntam cu perioade de criza, cand lumea este mai precauta si totusi doreste bani si independenta profesionala si atunci cauta idei de afaceri care sa nu presupuna riscuri. Iata una dintre cele mai bune idei de afaceri mici si cu bani putini pentru 2011 si 2012:

Servicii de coafura si frizerie la domiciliul clientilor. Foarte multe persoane isi doresc propriul lor specialist care sa le ofere servicii de coafura si frizerie chiar la ei acasa. Aceasta activitate este avantajoasa pentru ambele parti si prestatorul de servicii se gaseste in situatia in care detine in maini, la propriu si la figurat, una dintre cele mai banoase idei de afaceri.

Investitiile in acest tip de idei de afaceri sunt mici pentru cei care detin specializare si experienta de lucru. Ganditi-va de ce aveti nevoie pentru a coafa sau oferi o tunsoare? Aveti nevoie de instrumente, instrumente pe care probabil vi le-ati procurat inca de pe vremea uceniciei. Apoi mai aveti nevoie de produse de ingrijire.

Promovarea serviciile in majoritatea ideilor de afaceri mici si cu bani putini se poate face prin intermediul marketing-ului „din-gura-in-gura”. Acesta functioneaza pe modelul urmator:clientul multumit duce vorba mai departe si va recomanda catre alti clienti. Acestia devin clientii dvs si va recomanda si mai departe catre alte contacte. Cu alte cuvinte, singura investitie este cea de a oferi calitate in servicii.

Acesta este marele avantaj de a detine si pune in aplicare idei de afaceri care necesita bani putini, si anume faptul ca veti implica resurse financiare restranse, pe care sa vi le permiteti si fara riscuri mari.

Primii clienti puteti sa vi-i castigati prin anunturile pe internet sau chiar vorba raspandita in randul rudelor, prietenilor, vecinilor si cunostintelor va poate fi extrem de folositoare. In timp, puteti sa va consolidati o baza de clienti stabila si care sa va asigure profituri imense. Oamenii sunt dispusi sa plateasca si pe timp de criza aspra pentru a arata cat mai bine posibil, pentru a nu se deplasa de acasa, pentru a avea specialistul lor personal.

Iata cum ideile de afaceri mici si cu bani putini pot fi puse in aplicare si fara ajutorul specialistilor, cu o minima implicare de resurse financiare, insa cu multa motivatie si pasiune.

Cititi si "Idei de afaceri profitabile, de succes pentru 2012"



Tags: idei de afaceriidei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniidei de afaceri 2011idei de afaceri 2012

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]