Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu prajituri fara zahar sau grasimi

de Victor Oancea 30 Iul. 2011 5141
3.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Joseph Semprevivo este antreprenoul care a fondat compania Joseph’s Lite Cookies, o companie care se ocupa cu productia de aliemente si prajituri lipsite de zahar sau grasimi. Produsele au fost gandite si destinate diabeticilor si nu numai, el insusi fiind diabetic. Pentru o viata mai sanatoasa si o greutate corporala mai bine tinuta in limite normale, aceste prajituri au venit ca produse utile si atractive.

In 1983, cu putin ajutor din partea tatalui sau, Joseph Semprevivo a reusit sa creeze o inghetata fara zahar in restaurantul parintilor sai. Viata pentru un diabetic nu mai este aceeasi atunci cand nu poti sa mananci zahar sau alte produse de cofetarie si se cerea o rezolvare a acestei probleme.

Micul Joseph si parintii sai au inceput sa vanda produsele obtinute cu ajutorul retetelor culinare proiectate impreuna. Raspunsul entuziast al clientilor a fost de asa impact incat afacerea familiei Semprevivo s-a reorganizat si a devenit un magazin de sandwich-uri si inghetata. In timp de 3 ani,  Joseph si tatal sau ca sofer, indeplineau stocul cu inghetata pentru peste 197 de magazine in New Mexico.

Parintii sai au creat in acele vremuri si o prajitura, un biscuit care urma retetele culinare speciale pentru diabetici. In cele din urma, efortul cu inghetata si stocarea sa a inceput sa devina din ce in ce mai presant pentru Joseph, convingandu-se sa mearga pe o linie de vanzare de prajituri cu ovaz, cele inventate de parintii sai.

Antreprenorul nu a avut parte de o viata usoara in mediul afacerilor. Sa ne gandim ca era totusi extrem de tanar si mediul business nu este unul facil pentru cei fara experienta.

Cu toate acestea, tanarul afacerist a invatat din mers si si-a dezvoltat afacerea in mod incredibil. Joseph Semprevivo a mai adaugat inca 12 arome pentru prajiturile sale, briose, negrese, siropuri si unt de arahide. Linia de productie s-a marit si ea si atinge aproximativ 39 de tari.

Ideile de afaceri care se nasc din probleme si afectiuni medicale vin in rezolvarea unor nevoi stringente, mai importante decat altele si care necesita solutii accesibile pentru toata lumea. Aceste idei de afaceri se bucura de succes, dat fiind ca pe sanatate nu se pune pret niciodata.




Tags: idei de afaceriafacerijoseph semprevivoantreprenor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]