Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei profitabile de afaceri: Cum deschid un after-school?

de Adela Simonescu 28 Iun. 2011 18250
4.5 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Majoritatea parintilor din ziua de azi incearca sa isi faca loc in agendele personale cu ajutorul serviciilor oferite de centrele after school. Este o idee foarte profitabila si din ce in ce mai atragatoare deoarece prezinta multe oportunitati de dezvoltare. Vom vedea in continuare ce idei de afaceri mici se pot desprinde cu succes din aceasta afacere mai complexa.

Centrele de after school sunt destinate ingrijirii copiilor dupa finalizarea programului zilnic de la scoala. De multe ori copiii sunt luati de personal care apartine de aceste centre dupa terminarea programelor pentru a se mari lista de beneficii pentru clienti. 

Este, in principiu o idee de afaceri foarte profitabila si se dovedeste un real succes pentru antreprenorii care stiu cum sa o demareze si cum sa o administreze in mod inteligent.

In primul rand, cel mai mult conteaza amplasarea centrului. Alegeti cu mare grija locatia si nu faceti rabat in aceasta privinta. Este vital sa investiti capital pentru a ocupa un loc intr-o zona centrala a orasului sau in cadrului unui cartier linistit si cu o reputatie buna.

Veti avea nevoie de spatiu verde de cele mai multe ori si va trebui sa asigurati si spatiu auxiliar daca doriti sa va infiintati si o gradinita alaturi de activitatea de after-school.

Idei de afaceri  mici care decurg usor din activitatea centrelor de after school sunt cele de organizare de petreceri pentru copii si nu numai, de babysitting pentru prescolari, de organizare de excursii pentru copii sau de workshop-uri artistice. Sunt afaceri mici, simple si foarte rentabile.

Cea mai buna solutie pentru atragerea clientilor st in marketing-ul „din-gura-in-gura”. Cu alte cuvinte, serviciile de calitate va propulseaza afacerea in mod concret catre succes si catre recomandarile clientilor existenti si multumiti catre noi contacte. Va trebui sa impuneti si sa respectati standarde inalte in toate aspectele acestei afaceri.

Nu neglijati importanta recrutarii personalului adecvat. Este nevoie de multa pregatire si rabdare pentru a conduce sesiuni de after school si trebui sa selectati doar personal acreditat si cu experienta in predarea pentru copii.

Un ultim element fara de care nu puteti sa va numiti afacerea profitabila este existenta website-ului. Aceasta unealta va va face ofertele vizibile catre un numar mare de clienti daca apelati la serviciile unui programator si web designer cu reputatie solida si experienta. De asemenea, prin intermediul website-ului veti castiga credibilitate si va veti construi o imagine favorabila in randul audientei vizate.




Tags: afacere after schoolcum deschid un after schoolidei profitabile de afaceriidei de afaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

3 idei de afaceri mici pentru femei casnice

de Afacerilacheie.net
06 Mar 2015
Multe femei casnice, si nu numai, sunt interesate de idei de afaceri mici, in special activitati ce pot fi desfasurate la domiciliu. Desigur, nu...

5 idei de afaceri mici, accesibile oricui

de Cosmin Enescu
26 Nov 2014
Cand spunem "accesibile oricui" ne referim la accesibilitate din punct de vedere financiar. Totusi, pentru a demara o afacere care presupune...

38 de idei de afaceri mici pentru 2013

de Matei Antonescu
09 Ian 2013
Multi romani vor continua sa mizeze si in 2013 pe acele idei de afaceri mici si cu bani putini, idei care sa ne ceara eforturi cat mai reduse si care...

Idei de afaceri mici cu decoratiuni pentru Craciun? Iata pasii necesari!

de Ilinca Dobrescu
21 Iun 2012
Buna ziua, "Am venit la dvs cu o mica intrebare, daca vrea cineva si poate sa ma ajute. Am de gand sa investesc in idei de afaceri mici si cu bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]